PRODUSE DUKAN

Unde gasesti lapte praf degresat?

http://www.cafemagia.ro/lapte-21 -

In Bucuresti se poate merge direct la magazin .Adresele le gasesti pe cele doua site-uri,la contact.

Pe cafemagia.ro si kfea.ro. Primii sunt in Sebastian ceilalti sunt pe 11 Iunie iar preturile sunt aproape identice. Comanda minima 100 lei + transport 15 lei daca esti din Bucuresti sau 25 lei din alt oras
Este proteina din grâu, proteină vegetală inclusă în dietă de Dr. Dukan.  Nu stiu insa cat de sanatos este!
Ulei de parafina 3 lei, de la Farmacie. Pt cei care au probleme cu constipatia.



Unde gasesti gluten?

In Bucuresti, eu am cumparat de la Ki-Life, este la Piata Amzei.(Piata Romana), Se poate comanda  si la plafarul din coltul strazii eventual.
Seitanul (care e un gluten aromatizat) permis în toate cele 4 etape ale dietei, fără nici o restrictie . Iată link-ul site-ului Dukan francez - seitan http://www.dukanaute.com/liste_complete_des_aliments_dukan.html
Seitan în franceză, Wheat gluten (gluten de grâu) în engleză.


TARATE DE OVAZ

Am gasit la Mega Image, 3,4 lei, 200 gr

 Iaurtul Covalact 0.1% grasime
Este ceva mai cremos decat altele, 2,5
Branza Lacteea, 02% grasime. 4,5 lei
Eu am gasit mai greu branza 0%, asa ca am ales-o pe aceasta.









Indulcitor tablete, le folosesc la cafea. 6 lei.










Fructe Goji - Mega - 100 gr 11 lei sau Carrefour 250 gr - 18 lei




CATEVA SFATURI....




Mâncaţi oricât de des doriţi
Şi nu uitaţi că secretul acestui regim este să mâncaţi mult şi înainte să apară foamea pentru a evita să cedaţi în faţa unui aliment ispititor care nu este pe listă.

Nu săriţi niciodată peste o masă

Este o greşeală gravă care pleacă adesea de la o bună intenţie, dar riscă să vă destabilizeze regimul din aproape în aproape. Economia realizată cu sărirea unei mese nu numai că este compensată de o asimilare superioară la masa urmă­toare, dar această economie are un efect invers, căci organis­mul îşi va creşte profitul obţinut din alimentaţie, extrăgând totul până la ultima calorie. In plus, foamea, continuă şi aţâţată, va avea tendinţa să se deplaseze spre alimente mai gratificante, obligându-te la o creştere a rezistenţei, a cărei solicitare prea frecventă poate submina şi motivaţiile cele mai puternice.

Beţi de fiecare dată când mâncaţi

Din motive ciudate, persistă încă în mintea publicului o recomandare veche, datând din anii '60, care spunea să nu bei în timp ce mănânci. Această recomandare care nu prezintă niciun interes pentru muritorii de rând, se poate dovedi nocivă pentru cel care urmează un regim, şi mai ales un regim al proteinelor pure. Pentru că a omite să bei în timp ce mănânci face pur şi simplu să crească riscul de a uita să mai bei. în plus, să bei în timpul mesei duce la creş­terea conţinutului gastric şi generează o senzaţie de plin şi de saţietate. în sfârşit, apa diluează alimentele, le încetineşte absorbţia şi extinde durata saţietăţii.
Să nu vă lipsească niciodată alimentele necesare

Să aveţi tot timpul la îndemână sau în frigider o largă varietate din cele opt categorii de alimente care vă vor deveni prieteni şi alimente-fetiş. Luaţi-le cu voi când plecaţi, căci cea mai mare parte a alimentelor proteice necesită pre­parare şi, contrar glucidelor şi lipidelor, se conservă mai puţin bine şi nu se găsesc la fel de uşor ca biscuiţii sau ciocolata - pe toate rafturile.

|nainte de a consuma un aliment, asiguraţi-vă că figu­rează pe listă

Pentru a fi siguri, păstraţi această listă cu voi în prima săptămână. Este o listă simplă ce se rezumă la trei rânduri: carne slabă şi organe, peşte şi fructe de mare, carne de pasăre, şuncă şi ouă, lactate şi apă.

Micul dejun

Micul dejun este adesea obiectul unei problematici speciale, căci francezul, spre deosebire de anglo-saxon, este obişnuit prin cultura sa să evite alimentele proteice la prima masă a zilei. Totuşi, această masă nu scapă logicii protei­nelor pure. Cafeaua sau ceaiul, îndulcite sau nu cu aspar-tam, probabil cu lapte condensat, poate fi însoţit/ă de un produs lactat, de un ou fiert, de o porţie de curcan sau de şuncă slabă, ceea ce, pe plan nutriţional, este mult mai satisfăcător decât produsele de patiserie sau decât fulgii de porumb în ciocolată şi, de altfel, mult mai săţios şi mai dinamizant.
Pentru cei dependenţi de gustul cerealelor, pentru cei care suferă de constipaţie, au o mare poftă de mâncare şi pentru persoanele rezistente la regimuri, am pus la punct o reţetă de clătită care poate să facă parte din regimul pro­teinelor.
Această clătită se face amestecând o lingură de tărâţe de grâu, cu două linguri de tărâţe de ovăz, un albuş de ou sau un ou întreg, după apetit, şi o lingură de brânză albă slabă. Se amestecă totul şi se coace apoi într-o tigaie de care să nu se lipească, eventual suprafaţa acesteia se poate unge în prealabil cu o picătură de ulei pe o bucată de prosop de hârtie. Numeroase cercetări recente au demonstrat că aceste fibre solubile, impregnate cu apă, cresc în volum în tubul digestiv şi formează un gel în vacuole, gel de care se prind nutrimentele şi caloriile şi care ies împreună cu acesta în momentul scaunului. Chiar şi aşa, în pofida imensului bene­ficiu al acestor fibre, nu este posibil de a le consuma mai mult de o dată pe zi fără a perturba modul specific de acţiune al proteinelor pure.

La restaurant

Este una din situaţiile în care regimul proteinelor este cel mai uşor de urmat. După un aperitiv sub forma unui ou în aspic sau a unei porţii de somon fume" sau a unui platou cu fructe de mare, puteţi opta între o friptură de vită, un file la grătar, o coastă de viţel, peşte sau carne de pasăre. Dificultatea apare după felul principal, pentru cel gurmand după dulciuri sau amator de brânzeturi, şi care riscă să fie tentat de comeseanul său. Cea mai bună strategie defensivă este o primă cafea, apoi şi o a doua în cazul în care con­versaţia se prelungeşte. Anumite restaurante au început să ofere şi lactate dietetice. Dacă nu este cazul, este bine să aveţi la birou sau în maşină iaurturi simple sau cu fructe, care să vă permită să încheiaţi această masă cu un desert proaspăt şi cremos.


Activitatea fizica e f importanta. Mersul pe jos este recomandat de Pierre Dukan.




Sursa: cartea dr. Dukan "Nu stiu sa slabesc"



4 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. oferta de împrumut fără a plăti nici un comision în avans
    O ofertă de restante credite variind de la 5000 de dolari pentru a 3.500.000 de dolari .Cu o rată a dobânzii de 2%.Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați

    Whatsapp : +33644682535

    E-mail contact@erofinancgroup.com

    web Site-ul: http://erofinancgroup.com/

    Schimb de informații pentru a ajuta pe cei în nevoie

    RăspundețiȘtergere
  3. In perioada de Atac sunt permise orice fel de ceaiuri?

    RăspundețiȘtergere